Menu:

Nyheter:

2007-02-19
Amatör siten live

Läs mer...

GLADA SWINGERS FRÅN NORRKÖPING!

GLADA SWINGERS FRÅN NORRKÖPING!

GLADA SWINGERS FRÅN NORRKÖPING!
Se klippet från dvdn!

GLADA SWINGERS FRÅN NORRKÖPING!

Martha och Pär:

Bakom en diskret dörr i Norrköping ligger en av Mellansveriges få swingersklubbar. Två av medlemmarna är det gifta paret Martha och Pär, som har låtit en annan medlem filma sexscenen som du kan se på DVD:n. Vi ringde upp Martha och fick veta lite mer om klubben och livet som partnerbytare.

S.A: Att det finns swingersklubbar i storstäderna kände vi till, men lilla Norrköping?

Martha: Jodå, vi har hållit på sedan 1999 och har cirka 200 medlemmar. Somliga av medlemmarna kommer ända från Norrland och Danmark. Vissa är ju ansedda samhällsmedborgare - läkare, politiker och företagare - som aldrig skulle aldrig våga gå på sexparty i sin egen hemstad.

S.A: Hur ofta arrangerar ni era partnerbytarkvällar?

Martha: Varannan lördag, mellan nio på kvällen och tre på natten.

S.A: Kan vem som helst bli medlem?

Martha: Ja, par och kvinnor. Det finns vissa klubbar som kräver att få se foto på dem som ansöker men sådant håller vi inte på med. Hela idén är att det ska vara en sexklubb för vanliga Svenssons!

S.A: Finns det några regler för era sexträffar?

Martha: Det finns egentligen bara en regel: ett nej är ett nej. Om det är någon sexuell aktivitet som man inte känner för, då ska det också respekteras, då vill vi inte veta av att någon håller på och tjatar. Annars kräver vi bara att medlemmarna är nyktra och fräscha och visar respekt mot varandra. Plus att det naturligtvis råder tystnadsplikt - man får inte springa och babbla om vad man har upplevt hos oss eller vem man har träffat.

S.A: Har det hänt att någon medlem har blivit utesluten ur klubben?

Martha: Ja, en gång har det faktiskt hänt. Det var ett par som satte igång med världens svartsjukegräl mitt i ormgropen. De var definitivt inte välkomna tillbaka...

S.A: Går sexfesterna alltid till på samma sätt?

Martha: Nej nej, vi som är värdpar hittar på en massa olika aktiviteter. Ibland är det "flickornas afton", ibland är temat lack och läder, några gånger har vi haft demonstrationer av sexhjälpmedel, och mycket annat.

S.A: Tror ni att swingerstrenden är på uppgång i Sverige?

Martha: Jodå, sakta men säkert. Men vi ligger fortfarande långt efter kontinenten. I Tyskland finns 450.000 personer som är registrerade medlemmar i swingersklubbar! Men vi gör vad vi kan för att ragga nya medlemmar. Det är ju alltid kul att få nya lekkamrater att känna på...
Laddar sidan...